Säg peruk och det rynkas kanske på näsan, vem vill ha peruk på sig? Men säg löshår och du får kommentarer som fräscht och snyggt. Löshåret har under senare år blivit otroligt populärt bland modemedvetna. Och det beror givetvis på alla möjligheter som det bjuder på. Du får ju mycket friare händer vad gäller frisyr och styling då du har mer hår att jobba med.

Ungdomar och pensionärer

Det är roligt att se hur både unga och gamla vänder sig till den nya tekniken med löshår. Extensions är absolut inget som bara kändisar och tonåringar sysslar med. Den som går till en professionell hårsalong kan få tipset att sätta in hårförlängning för att skapa en viss frisyr. Det innebär inget ingrepp och dessutom finns det extensions som håller otroligt hög kvalitet.

Inför viktiga fester

Det är inte bara bruden som kan välja att göra sig fin med hårförlängning inför bröllopet. Många av gästerna tycker också att det är roligt med snyggare frisyr till festen. Bröllopsfesten är ett utmärkt tillfälle att snygga till med löshåret. Det kan bli en fantastisk överraskning. En person som alla kommer ihåg som korthårig kommer med ett vackert hårsvall till festen!

Ingen har tålamod

En anledning till att löshår har blivit så populärt är också att få har tålamod att vänta på hår som växer ut. Vi är numera så vana att få det vi vill ha med ett knappklick. Då tycker vi att det känns jobbigt att vänta i flera månader på att håret ska bli längre. Med löshår behövs det inte mycket tålamod. Du får den längd du vill ha på ditt hår omedelbart bums!

Idag vill alla ha löshår