Hur ofta ska ni få lokalvård på företaget? Det är en fråga som måste få ett svar. En sak är säker. Det går inte att driva en verksamhet på ett smidigt sätt om det blir stökigt och smutsigt. Och ni kan heller inte tala om för anställda att de ska rengöra golv, städa toaletter och plocka upp smutsiga koppar som en del av jobbet.

Med företagsstäd varje dag kommer flera fina fördelar. Här är 4 av de allra främsta.

  1. Det blir aldrig smutsigt!

Om det aldrig hinner bli smutsigt motas en hel del missnöje i dörren. Det spills mycket energi på att klaga över smutsiga toaletter och kladdig diskbänk. Detta elimineras totalt om ni får lokalvård varje dag. Med städaren på plats går det till och med att be om särskild hjälp då något spills.

  • Ni slipper skämmas

Gäster som kommer till ert företag säger inget men det är klart att de undrar varför det inte finns servetter på toaletten. Att få företagsstäd dagligen är att skapa en miljö som är trivsam och inbjudande. Det kan påverka ert rykte bland de som kommer på besök såväl som bland anställda.

  • Toalettpappret tar aldrig slut

Det här är verkligen en viktig punkt med regelbunden lokalvård. När det finns en företagsstädare på plats finns det också någon som tar ansvar för att hålla toaletterna i gott skick. Det kommer alltid att finnas toalettpapper och tvål, mycket viktigt!

  • Alla blir på bättre humör

Snöslask på golvet som snabbt torkas bort behöver inte bli till sådant som folk surnar till över. Alla blir på bättre humör då det doftar gott och alltid är snyggt runt arbetsplatser. Bättre humör är ingen liten sak på en arbetsplats där produktionen styrs av medarbetarnas energi och inspiration.

4 fördelar med företagsstäd varje dag